Gyártó > Élelmiszeripar > Tejipar > Virágoskút Biogazdaság

Virágoskút Biogazdaság

Virágoskút Biogazdaság
Munkaerő kb. 25 helybeli család
Partnerek magyar
Tulajdonos magyar

Széles termékskálát felmutató alföldi biogazdaság, amelynek a termékeit sok helyen meg tudjuk vásárolni. A gazdaság életébe nyílt napokon be lehet tekinteni, hogy hiteles információt kapjunk az ott folyó gazdálkodásról.


  • Bemutatás
  • Termékek
  • Adatlap
Virágoskút Biogazdaság

A Balmazújváros melletti Virágoskúton 25 hektár területen zöldséget, gyümölcsöt, gabonát, fűszernövényt termelnek biodinamikus módszerrel. A Hortobágy-Vókonya pusztán, közvetlen a folyó partja mellett őshonos magyar állatainkat - magyar szürke marhát, racka juhot, szőke mangalicát, szamarat, kopasznyakú tyúkot - tenyésztik. A gazdaság terményeiből a korszerű biofeldolgozó üzemben tájjellegű, valamint régi erdélyi recepteken alapuló élelmiszerek készülnek.

Vásárlói vélemények:


  (2013. 11 10. 14:21)
Értékelés: 5
Az első biopiac óta náluk vásárolok, nagyon elégedett vagyok a termékekkel, tetszik a szemléletük és hozzáállásuk-felélesztik újra a jó értelemben vett régi paraszti világot....

  (2013. 03 01. 20:29)
Értékelés: 5
Mindenkinek csak ajánlani tudom az igazi bio termékeket főleg a bivaly húst :)

  (2013. 02 18. 19:11)
Értékelés: 5
Finom,hazai és még bio is :) .Ár-érték arány nem olyan nagy.A nyíregyházi piacon is jelen vannak,kedvesek,rendelés leadása esetén bíztos nem fogy el mire odaérünk.
Bodó Melinda

  (2013. 02 05. 18:59)
Értékelés: 5
Nagyon jó ízű termékeik vannak, szép a táj ahol gazdálkodnak, érdemes meg nézni, mert szép élményekkel gazdagszik az oda látogató, nekem személy szerint örök emléket adott, amit csak köszönni tudok. Nagy Jolán

  (2012. 04 12. 12:43)
Értékelés: 5
(gyorsvélemény)

További tartalom...
A véleményezéshez kérem lépjen be vagy regisztráljon.
Vélemények