Gyártó > Élelmiszeripar > Pékáru és tészta gyártás > Tartósított lisztes termék > Urbán és Urbán Kft.

Urbán és Urbán Kft.

Urbán és Urbán Kft.
Munkaerő magyar
Partnerek hazai vállalkozások
Tulajdonos magyar

Megbízható minőségre törekvő, termékcsoportjában jelentős szerepet kivívó családi vállalkozás, amely három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a mézes puszedlik, sajtos tallérok gyártásában.


  • Bemutatás
  • Termékek
  • Adatlap
Urbán és Urbán Kft flottája

Az 1994-ben alapított családi vállalkozás, az Urbán és Urbán Kft. története 1981-ig nyúlik vissza, amikor Urbán Tibor magánvállalkozóként édesipari termékek gyártását kezdte meg.

A cég fő profilja a mézes puszedli, kókusz csók, töltött ostya, valamint a sajtos tallér gyártása. A kezdetekkor néhány főt foglalkoztató milliós árbevételű vállalkozás mára jelentős édesipari résztvevőnek számít. Jelenleg 44 főállású alkalmazottnak és több részmunkaidős embernek adnak munkát. Nettó árbevételük 2008-ban meghaladta a 1,4 milliárd forintot. Ezt a növekedést állandóan fejlesztett technológiával, modern gépek alkalmazásával érték el. A forgalmuk jelentős részét multinacionális kereskedelmi partnerekkel realizálják.

Vásárlói vélemények:


  (2014. 05 27. 17:41)
Értékelés: 5
Csodás a"Még egyet!" vajas édes teasüteményük! Évek óta kedvencem a skót shortbread , mindenütt keresem ezt a kekszet, néha g-Roby-ban, Aldi-ban lehet kapni méregdrágán, és most megtaláltam a magyar megfelelőjét!
Köszönöm, remélem, meg tudom majd venni rendszeresen is, főleg a CBA-ban keressem?
Üdvözlettel:
Lugossy Lászlóné
Bp II. ker. Lublói u. 11

  (2013. 05 18. 15:48)
Értékelés: 5
Nagyon nagyon finom minden:)én ellégedet voltam minednel!

  (2013. 05 07. 11:14)
Értékelés: 0
Egy nagy ,,gagyi,, a cég is meg az árujuk is! Sokkal finomabbak a Ziegler ill.a Benei termékek!Csak a konkurenciát tudják másolni.

  (2013. 04 28. 12:35)
Értékelés: 5
Csoki parányt majszolgatva, könnyen tudok jó véleményt írni, csak egy nagy probléma van, rettenetesen hamar elfogy :)

  (2012. 08 31. 16:20)
Értékelés: 5
Én alakulása óta figyelemmel kisérem a vállakozás életét, amikor még a Hungaronektártól vásárolták a mézet, és a pénztárban való fizetéskor mindig kedveskedtek nekünk -ott dolgozóknak - valami csodás Urbán finomsággal. A minőség azóta sem változott, ma is a 30 éves ízek jönnek elő bármelyik mézes puszedlit fogyasztom. Sem én, sem az azóta jó nagyra nőtt családom tagjai nem is eszünk más termékéből.
köszönjük szépen.
üdvözlettel
Szalontai Jánosné

További tartalom...
A véleményezéshez kérem lépjen be vagy regisztráljon.
Vélemények