[ Gyártó ]Gyártó

Gyártó


1-30 az összesen 398 találatból
Rendezés
Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági  Szövetkezet

Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági Szövetkezet

A Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági Szövetkezet nem csupán biogazdaság, hanem egy újonnan szerveződő, új utakat kereső gazdasági és emberi közösség is egyben. Háromszáz hektáron gazdálkodnak, az öko standardoknak megfelelően, ezért nem használnak vegyszereket, tartósítószereket. Liszteket, tejtermékeket, zöldség- és gyümölcskészítményeket állítanak elő.

 
Univer cégcsoport

Univer cégcsoport

Az Univer az egyik legjelentősebb hazai élelmiszeripari vállalkozás, amely többek között a Piros Aranynak, Erős Pistának, Univer Majonéznek, Univer bébiételeknek köszönheti a hírnevét. A kecskeméti székhelyű cégcsoport sikerei a a város és környéke magas szintű kertészeti tradícióiban gyökereznek. Az Univer termékek jelentős része a hazai ízeket testesíti meg.

 
Aranyszarvas-Gomba Kft.

Aranyszarvas-Gomba Kft.

Szarvasgombával ízesített ételkülönlegességek gyártó kisvállalkozás. Libamáj, szarvaskolbász, mangalica szalonna és sok más különleges élelmiszer válik még sokkal különlegesebbé az Aranyszarvas-Gomba Kft. fantasztikus szarvasgombás ételkompozícióiban.

 
Virágoskút Biogazdaság

Virágoskút Biogazdaság

Széles termékskálát felmutató alföldi biogazdaság, amelynek a termékeit sok helyen meg tudjuk vásárolni. A gazdaság életébe nyílt napokon be lehet tekinteni, hogy hiteles információt kapjunk az ott folyó gazdálkodásról.

 
Két Kuvik Biogazdaság

Két Kuvik Biogazdaság

Székesfehérvár határában gazdálkodó, növénytermesztést folytató piciny, családi biogazdaság, amely megtermelt terményeit a környéken értékesíti elsősorban. A természet közeli, változatos növénykultúrájú gazdaság élőhelye és menedéke sokfajta vadon élő állatnak.

 
Apium Kft.

Apium Kft.

Az Apium zöldségtermelő, feldolgozó és kereskedelmi Kft főként fűszerpaprika feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik, melyet kizárólag magyar termelőktől vásárolt alapanyagokból állítják elő. A fűszerpaprika mellett kisebb mennyiségben készít a cég ételízesítő fűszerkeveréket is.

 
Bio Éléskamra (Szeles Attila családi gazdasága)

Bio Éléskamra (Szeles Attila családi gazdasága)

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kicsiny, családi biogazdálkodás, amely növényeket ( például káposztát, burgonyát, hagymát, borsót, sárgarépát, petrezselymet, csemegekukoricát) termel és értékesít.

 
Horváth farm

Horváth farm

Kertészetből és kecskefarmból álló kicsiny családi gazdaság, amely az öko gazdálkodáshoz közeli módon termel. Honlapjukon részletes tájékoztatást adnak a gazdaságuk minden fontos mozzanatáról, ezért a vásárlóik korrekt és megbízható információk alapján vásárlohatnak náluk.

 
Szabadföldi Kertészet (Genda Attila, Csór)

Szabadföldi Kertészet (Genda Attila, Csór)

Fejér megyei családi kertészet, amely zöldség- palánták és szabadföldben termelt zöldségek (elsősorban padlizsán, paprika, paradicsom, zeller) előállításával foglalkozik. Tevékenységük "háztáji" jellegű, vagyis nagykereskedelmi mennyiséget egyetlen termékből sem állítanak elő. A mennyiséggel szemben palántáik és zöldségeik magas minőségét tartják fontosnak.

 
Házi Piros Paprika Mezőgazdasági Terméktermelő, Forgalmazó és Feldolgozó Korlátolt Felelősségű Társaság (Házi Arany)

Házi Piros Paprika Mezőgazdasági Terméktermelő, Forgalmazó és Feldolgozó Korlátolt Felelősségű Társaság (Házi Arany)

A Házi Piros Paprika Kft. a magyar fűszerpaprika termelés, feldolgozás egyik elismert cége, amely a fűszerpaprika mellett több fűszernövényt is felvettek portfóliójába.

 
Szegedi Paprika ZRt.

Szegedi Paprika ZRt.

A méltán híres szegedi fűszerpaprika őrlemények gyártásának és forgalmazásának egyik legjelesebb képviselője a Szegedi Paprika Zrt. Temékei között szerepelnek konzervek és készételek is.

 
Kalocsai Fűszerpaprika Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Kalocsai Fűszerpaprika Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A fűszerpaprika termelés és feldolgozás piacvezető cége, amely hazai termelés 40 %-át biztosítja. Tevékenységének súlypontja az élelmiszerfeldolgozáson van. A paprikaőrlemények melett fűszerkeverékeket és konzerveket is gyártanak.

 
Zöldpont 98 Kft.

Zöldpont 98 Kft.

A friss fűszernövények termesztésével foglalkozó Zöldpont 98 Kft., azok közzé a cégek közé tartozik, amelynek fontos az értékesítés mellett a gasztronómiai élmény és a minőségi élelmiszerek népszerűsítése.

 
Vomeo Kft.

Vomeo Kft.

Hazai termesztésű gyógynövényekből kíméletes, kézi eljárással kivonatot előállító szegedi családi vállalkozás, amelynek termékei szörpök és teák alapanyagául szolgáló koncentrátumként kerülnek forgalomba.

 
Egri Margaréta

Egri Margaréta

Különlegesen igényes sajtokat előállító juh- és kecsketenyésztő családi vállalkozás. A gazdaságukban megtermelt tejet saját tejüzemünkben dolgozzák fel. Munkájukat számos szakmai elismerés dicséri.

 
Szabó Dániel őstermelő

Szabó Dániel őstermelő

Saját állatállományának tejét feldolgozó hevesi őstermelő, aki kecsksajtot, juhsajtot és juhtúrót állít elő.

 
Kövér Tanya

Kövér Tanya

Országos Mangalicatenyésztő Szövetség tagjaiként szőke mangalicát tenyésztenek és abból készítenek füstölt termékeket.

 
Mangal Ilona Kft.

Mangal Ilona Kft.

Mangalica és hagyományos sertés hízlalásával és feldolgozásával foglalkozó mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozás, amelynek termékei a Surjány Hús Kft-vel együttműködve készülnek.

 
Pák-To Kft.

Pák-To Kft.

A Baromfi Termék Tanács Egészséges Tojás védjegyével minősített tojásokat előállító Fejér megyei gazdaság. Különleges termékeik az ózongázzal fertőtlenített és az extra sárga tojás.

 
Alföldi Garabonciás Kft.

Alföldi Garabonciás Kft.

Az Alföldi Garabonciás Kft. minőségi kecskesajtokat és más tejtermékeket állít elő. Az alapanyagot a Kiskunsági Nemzeti Park ölelésében fekvő farmja és a környező gazdák biztosítják.

 
Tetrabbit Kft.

Tetrabbit Kft.

Nyúlhús előállító és feldolgozó élelmiszeripari cég, amely komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megfeleljen ne csak a hazai állatvédelmi előírásoknak, hanem az állatvédő szervezetek által megfogalmazott követelményeknek. A legfőbb céljuk, hogy a márkázott, ellenőrzött minőségű nyúlhúsok előállítójaként piacvezetővé váljanak.

 
xNádudvari Élelmiszer Kft.

xNádudvari Élelmiszer Kft.

Főleg hús és tejtermékeket, panírozott ételeket gyártó Hajdú-Bihar megyei élelmiszeripari cég. A Nádudvari Élelmiszer Kft. helyi alapanyagokat dolgoz fel és több ételük eredeti alföldi recept alapján készül.

 
Fish & Food Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.

Fish & Food Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.

A magyar halfeldolgozás vezető, illetve a magyar konzervgyártás meghatározó vállalkozása a Fish & Food Kft. A halkonzerv mellett gyártanak készételeket és melegszendvics krémet, és emellett készítnek üzlethálózatoknak saját márkás termékeket.

 
Kiskun-Konzerv Kft.

Kiskun-Konzerv Kft.

A Kiskun-Konzerv Kft sertés-, marha-, baromfihúsból és halból készíthető konzervek előállításával és ezen termékek forgalmazásával foglalkozik. Termékeit belföldön és külföldön egyaránt értékesíti.

 
Roll Zrt.

Roll Zrt.

Pr1mer termékeket gyártó budapesti közepes nagyságú pék- és húsüzem. Sokféle reform pékárut kínálnak, köztük olyan nemzetközi termékeket (pl. finn, orosz kenyér), amelyek másutt nem kaphatók.

 
Szilágyi Paprika Kft.

Szilágyi Paprika Kft.

A Szilágyi Paprika Kft a házi fűszerpaprika mellett kolbászt és egyéb füstölt árut is gyárt, mindezt a Csabai miőség és a tradíciók szem előtt tartásával. Termékeik kivétel nélkül tartósítószer nélkül készülnek.

 
Szilváshús Kft.

Szilváshús Kft.

Termékeiket a magyar termelők által tenyésztett sertés, marha és mangalica húsból készítik. Termékeik között megtalálhatóak a hungaricumnak számító hagyományosan pácolt és füstölt húsok és a régi időket idéző szalonna különlegességek, a füstölttől a paprikásig. Szarvashúsból készítenek természetes fűszerekkel ízesített szalámikat és kolbászokat. Vadkészítményeikhez az alapanyagot saját vadfeldolgozójukban magyarországi vadból állítják elő.

 
Húscsarnok Kft.

Húscsarnok Kft.

A családi vállalkozásként működő cég 1994 óta folyamatosan termeli a sózás és pácolás után hagyományosan kőfüstölőben füstölt termékeit, melyeket az ország nagyobb üzletláncaiban, piaci húsboltokban, valamint saját húsüzleteikben vásárolhatjuk meg. Ellátnak továbbá iskolákat, óvodákat és nyugdíjas otthonokat is.

 
Royal Manufaktúra

Royal Manufaktúra

Viharsarki hagyományokat őrző, tartósítószer és adalékanyag mentes csabai kolbászt és más füstölt húsféleségeket kézműves módon gyártó kisüzem.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Megjelenítve #  
Vélemények