[ Gyártó ]Gyártó

Gyártó


1-30 az összesen 453 találatból
Rendezés
Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági  Szövetkezet

Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági Szövetkezet

A Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági Szövetkezet nem csupán biogazdaság, hanem egy újonnan szerveződő, új utakat kereső gazdasági és emberi közösség is egyben. Háromszáz hektáron gazdálkodnak, az öko standardoknak megfelelően, ezért nem használnak vegyszereket, tartósítószereket. Liszteket, tejtermékeket, zöldség- és gyümölcskészítményeket állítanak elő.( 5/5 1 szavazat alapján) 
Univer cégcsoport

Univer cégcsoport

Az Univer az egyik legjelentősebb hazai élelmiszeripari vállalkozás, amely többek között a Piros Aranynak, Erős Pistának, Univer Majonéznek, Univer bébiételeknek köszönheti a hírnevét. A kecskeméti székhelyű cégcsoport sikerei a a város és környéke magas szintű kertészeti tradícióiban gyökereznek. Az Univer termékek jelentős része a hazai ízeket testesíti meg.( 5/5 1 szavazat alapján) 
Aranyszarvas-Gomba Kft.

Aranyszarvas-Gomba Kft.

Szarvasgombával ízesített ételkülönlegességek gyártó kisvállalkozás. Libamáj, szarvaskolbász, mangalica szalonna és sok más különleges élelmiszer válik még sokkal különlegesebbé az Aranyszarvas-Gomba Kft. fantasztikus szarvasgombás ételkompozícióiban.

 
Virágoskút Biogazdaság

Virágoskút Biogazdaság

Széles termékskálát felmutató alföldi biogazdaság, amelynek a termékeit sok helyen meg tudjuk vásárolni. A gazdaság életébe nyílt napokon be lehet tekinteni, hogy hiteles információt kapjunk az ott folyó gazdálkodásról.( 5/5 6 szavazat alapján) 
Ökovital Kft.

Ökovital Kft.

Csíra termesztésre és belőlük származó készítmények előállítására szakosodott családi vállalkozás, amelynek termékei elnyerték a Kiváló Magyar Élelmiszer minősítést.

 
Két Kuvik Biogazdaság

Két Kuvik Biogazdaság

Székesfehérvár határában gazdálkodó, növénytermesztést folytató piciny, családi biogazdaság, amely megtermelt terményeit a környéken értékesíti elsősorban. A természet közeli, változatos növénykultúrájú gazdaság élőhelye és menedéke sokfajta vadon élő állatnak.

 
Apium Kft.

Apium Kft.

Az Apium zöldségtermelő, feldolgozó és kereskedelmi Kft főként fűszerpaprika feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik, melyet kizárólag magyar termelőktől vásárolt alapanyagokból állítják elő. A fűszerpaprika mellett kisebb mennyiségben készít a cég ételízesítő fűszerkeveréket is.( 1/5 1 szavazat alapján) 
Bio Éléskamra (Szeles Attila családi gazdasága)

Bio Éléskamra (Szeles Attila családi gazdasága)

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kicsiny, családi biogazdálkodás, amely növényeket ( például káposztát, burgonyát, hagymát, borsót, sárgarépát, petrezselymet, csemegekukoricát) termel és értékesít.

 
Horváth farm

Horváth farm

Kertészetből és kecskefarmból álló kicsiny családi gazdaság, amely az öko gazdálkodáshoz közeli módon termel. Honlapjukon részletes tájékoztatást adnak a gazdaságuk minden fontos mozzanatáról, ezért a vásárlóik korrekt és megbízható információk alapján vásárlohatnak náluk.

 
Szabadföldi Kertészet (Genda Attila, Csór)

Szabadföldi Kertészet (Genda Attila, Csór)

Fejér megyei családi kertészet, amely zöldség- palánták és szabadföldben termelt zöldségek (elsősorban padlizsán, paprika, paradicsom, zeller) előállításával foglalkozik. Tevékenységük "háztáji" jellegű, vagyis nagykereskedelmi mennyiséget egyetlen termékből sem állítanak elő. A mennyiséggel szemben palántáik és zöldségeik magas minőségét tartják fontosnak.

 
Paradicsomkert Almásháza

Paradicsomkert Almásháza

A világ 46 országának 116 féle paradicsomát termesztik paradicsomi, azaz bio körülmények között. A paradicsomkert érési időszakban vezetéssel látogatható.

 
Polgár Kertészet

Polgár Kertészet

Csikvándon 27 hektáron gazdálkodó gyümölcs- és zöldségtermesztő családi vállalkozás, amely csak biológiai és természetes vegyületeket használ fel a termeléshez. Csikvándi Nektár néven bag in pack csomagolású 100 %-os natúr gyümölcs- és zöldséglevet állítanak elő.

 
Házi Piros Paprika Mezőgazdasági Terméktermelő, Forgalmazó és Feldolgozó Korlátolt Felelősségű Társaság (Házi Arany)

Házi Piros Paprika Mezőgazdasági Terméktermelő, Forgalmazó és Feldolgozó Korlátolt Felelősségű Társaság (Házi Arany)

A Házi Piros Paprika Kft. a magyar fűszerpaprika termelés, feldolgozás egyik elismert cége, amely a fűszerpaprika mellett több fűszernövényt is felvettek portfóliójába.

 
Szegedi Paprika ZRt.

Szegedi Paprika ZRt.

A méltán híres szegedi fűszerpaprika őrlemények gyártásának és forgalmazásának egyik legjelesebb képviselője a Szegedi Paprika Zrt. Temékei között szerepelnek konzervek és készételek is.( 3.7/5 4 szavazat alapján) 
Kalocsai Fűszerpaprika Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Kalocsai Fűszerpaprika Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A fűszerpaprika termelés és feldolgozás piacvezető cége, amely hazai termelés 40 %-át biztosítja. Tevékenységének súlypontja az élelmiszerfeldolgozáson van. A paprikaőrlemények melett fűszerkeverékeket és konzerveket is gyártanak.

 
Zöldpont 98 Kft.

Zöldpont 98 Kft.

A friss fűszernövények termesztésével foglalkozó Zöldpont 98 Kft., azok közzé a cégek közé tartozik, amelynek fontos az értékesítés mellett a gasztronómiai élmény és a minőségi élelmiszerek népszerűsítése.

 
Dr. Csubák Mária kistermelő

Dr. Csubák Mária kistermelő

Parlagfűből készít lekvárszerű terméket és olajt Csubák Mária vegyészmérnök és férje, amely szerintük jótékony hatású az emberi szervezetre, a többi között kiválóan lehet vele kezelni az allergiás panaszokat is.

 
Egri Margaréta

Egri Margaréta

Különlegesen igényes sajtokat előállító juh- és kecsketenyésztő családi vállalkozás. A gazdaságukban megtermelt tejet saját tejüzemünkben dolgozzák fel. Munkájukat számos szakmai elismerés dicséri.

 
Hiksz Kft.

Hiksz Kft.

Az ország legnagyobb gyimesi rackajuh állományával rendelkező, a nógrádi Bokor községben száz hektárnál nagyobb saját birtokon gazdálkodó és az ott megtermelt tejet feldolgozó vállalkozás, amelynek termékei Bokri sajt/túró néven ismertek.

 
Szabó Dániel őstermelő

Szabó Dániel őstermelő

Saját állatállományának tejét feldolgozó hevesi őstermelő, aki kecsksajtot, juhsajtot és juhtúrót állít elő.( 5/5 1 szavazat alapján) 
Kövér Tanya

Kövér Tanya

Országos Mangalicatenyésztő Szövetség tagjaiként szőke mangalicát tenyésztenek és abból készítenek füstölt termékeket.( 5/5 3 szavazat alapján) 
Mangal Ilona Kft.

Mangal Ilona Kft.

Mangalica és hagyományos sertés hízlalásával és feldolgozásával foglalkozó mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozás, amelynek termékei a Surjány Hús Kft-vel együttműködve készülnek.( 1/5 5 szavazat alapján) 
Pák-To Kft.

Pák-To Kft.

A Baromfi Termék Tanács Egészséges Tojás védjegyével minősített tojásokat előállító Fejér megyei gazdaság. Különleges termékeik az ózongázzal fertőtlenített és az extra sárga tojás.

 
Bogovits Attila fürjtenyésztő őstermelő

Bogovits Attila fürjtenyésztő őstermelő

Őstermelőként fürjtenyésztéssel foglalkozunk. Elsődleges termékünk a fürjtojás, de frissen vágott fürj hús, tenyésztojás is kapható.

 
Alföldi Garabonciás Kft.

Alföldi Garabonciás Kft.

Az Alföldi Garabonciás Kft. minőségi kecskesajtokat és más tejtermékeket állít elő. Az alapanyagot a Kiskunsági Nemzeti Park ölelésében fekvő farmja és a környező gazdák biztosítják.

 
Tetrabbit Kft.

Tetrabbit Kft.

Nyúlhús előállító és feldolgozó élelmiszeripari cég, amely komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megfeleljen ne csak a hazai állatvédelmi előírásoknak, hanem az állatvédő szervezetek által megfogalmazott követelményeknek. A legfőbb céljuk, hogy a márkázott, ellenőrzött minőségű nyúlhúsok előállítójaként piacvezetővé váljanak.

 
Visegrádi Pisztráng

Visegrádi Pisztráng

Visegrádon az Apátkúti-völgyben festői környezetben található pisztrángtelep, amely friss hallal, horgászati lehetőséggel várja a látogatókat. A halak és más ételkülönlegességek a telep mellett levő vendéglőben megkóstolhatók.

 
Nádudvari Élelmiszer Kft.

Nádudvari Élelmiszer Kft.

Főleg hús és tejtermékeket, panírozott ételeket gyártó Hajdú-Bihar megyei élelmiszeripari cég. A Nádudvari Élelmiszer Kft. helyi alapanyagokat dolgoz fel és több ételük eredeti alföldi recept alapján készül.( 4/5 2 szavazat alapján) 
Fish & Food Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.

Fish & Food Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.

A magyar halfeldolgozás vezető, illetve a magyar konzervgyártás meghatározó vállalkozása a Fish & Food Kft. A halkonzerv mellett gyártanak készételeket és melegszendvics krémet, és emellett készítnek üzlethálózatoknak saját márkás termékeket.

 
Kiskun-Konzerv Kft.

Kiskun-Konzerv Kft.

A Kiskun-Konzerv Kft sertés-, marha-, baromfihúsból és halból készíthető konzervek előállításával és ezen termékek forgalmazásával foglalkozik. Termékeit belföldön és külföldön egyaránt értékesíti.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Megjelenítve #  
Vélemények