[ Gyártó ]Gyártó

Gyártó


1-30 az összesen 454 találatból
Rendezés
Vajda-Papír Kft.

Vajda-Papír Kft.

A magyar tulajdonú Vajda-Papír Kft. fő tevékenysége a háztartási és az egészségügyi papíráru gyártása. Az 1999-ben alapított ambiciózus cég termelési volumene és termékköre fokozatosan bővül. Termékeik árban és minőségben felveszik a versenyt a külföldi konkurenciával.( 3.8/5 6 szavazat alapján) 
Forest-Papír Kft.

Forest-Papír Kft.

A Forest-Papír Kft. a hazai háztartási és egészségügyi papírgyártás legismertebb hazai cége, amely elsősorban a magas minőségű termékek gyártására szakosodott. WC papírjaik és más háztartási papírtermékeik stabil pozícióval bírnak a Magyarországon működő kereskedelmi láncok kínálatában.( 5/5 2 szavazat alapján) 
Dunapack Kft.

Dunapack Kft.

A Dunapack Kft. több évtizede Magyarország piacvezető hullámpapír alapú csomagolóeszköz gyártója. Üzemeinek modern gépsorain különféle hullámtermékeket (gyűjtő-, szállító- és árukínáló dobozokat, tálcákat, tekercseket és egyéb kiegészítőket) gyárt. Termékeivel az ipar szinte valamennyi ágazatát kiszolgálja.

 
Bonus Kft.

Bonus Kft.

A Bonus Kft. háztartási tisztítóeszközöket gyártó, több mint száz fős ISO 9001:2001 minősítésű magyar tulajdonú, siklósi székhelyű vállalkozás. Mosogató szivacsai, törlőkendői, felmosó szettjei megvásárolhatók a legtöbb kereskedelmi lánc üzleteiben és sok-sok kiskereskedésben.

 
Benei és Társa Kft.

Benei és Társa Kft.

A Benei és Társai Kft. egy régi cukrászfamília tudását és szakmai tapasztalatát viszi tovább az ország legismertebb áruházláncaiban is elérhető ostyáikban, süteményeikben.( 4.5/5 27 szavazat alapján) 
Urbán és Urbán Kft.

Urbán és Urbán Kft.

Megbízható minőségre törekvő, termékcsoportjában jelentős szerepet kivívó családi vállalkozás, amely három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a mézes puszedlik, sajtos tallérok gyártásában.( 4.3/5 8 szavazat alapján) 
Alföldi Tej Értékesítő és Beszerző Kft.

Alföldi Tej Értékesítő és Beszerző Kft.

Az Alföldi Tej Értékesítő és Beszerző Kft. egyike a legjelentősebb magyar tulajdonú tejipari cégeknek. Az "Alföldi Tej" néven forgalmazott tejtermékeik ismertek és kedveltek a hazai vásárlók körében. Gyakorlatilag az egész országban minden üzlettípusban megvásárolhatók.( 2.6/5 8 szavazat alapján) 
Nádudvari Élelmiszer Kft.

Nádudvari Élelmiszer Kft.

Főleg hús és tejtermékeket, panírozott ételeket gyártó Hajdú-Bihar megyei élelmiszeripari cég. A Nádudvari Élelmiszer Kft. helyi alapanyagokat dolgoz fel és több ételük eredeti alföldi recept alapján készül.( 4/5 2 szavazat alapján) 
Naszálytej Tejfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt.

Naszálytej Tejfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt.

Bio és más egészségtudatos tejtermékek gyártását kiemelten kezelő, azokat nagy választékban előállító hazai tulajdonú tejipari cég. A magyar lakosság által kedvelt ízvilágot megőrző, a tudományos kutatás legfrissebb eredményeit alkalmazó intenzív termékfejlesztést végeznek.

 
Minna Tejipari Zrt.

Minna Tejipari Zrt.

A miskolci székhelyű Minna Tejipari Zrt. Borsod-Abaúj-Zemplén megye legnagyobb tejipari vállalkozása. Tej készítményeit főleg kelet-magyarországi alapanyagból állítja elő. Egyike a még magyar tulajdonban lévő jelentős tejipari cégeknek.( 5/5 5 szavazat alapján) 
Virágoskút Biogazdaság

Virágoskút Biogazdaság

Széles termékskálát felmutató alföldi biogazdaság, amelynek a termékeit sok helyen meg tudjuk vásárolni. A gazdaság életébe nyílt napokon be lehet tekinteni, hogy hiteles információt kapjunk az ott folyó gazdálkodásról.( 5/5 6 szavazat alapján) 
Fino-food Kft.

Fino-food Kft.

Hazai, családi tulajdonú, közepes méretű tejipari vállalkozás, amely termékeihez az alapanyagot a dél-dunántúli régióból, valamint saját tehenészetéből szerzi be.( 5/5 1 szavazat alapján) 
Körös-Maros Biofarm Kft.

Körös-Maros Biofarm Kft.

Magyarország legnagyobb bio körülmények között nevelt szarvasmarha-állományának tejét dolgozzák fel, illetve értékesítik más tejipari vállalkozások részére. A gazdaság legelői a Békés megyei Körös-Maros Nemzeti Park természetvédelmi területén fekszenek.

 
Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági  Szövetkezet

Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági Szövetkezet

A Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági Szövetkezet nem csupán biogazdaság, hanem egy újonnan szerveződő, új utakat kereső gazdasági és emberi közösség is egyben. Háromszáz hektáron gazdálkodnak, az öko standardoknak megfelelően, ezért nem használnak vegyszereket, tartósítószereket. Liszteket, tejtermékeket, zöldség- és gyümölcskészítményeket állítanak elő.( 5/5 1 szavazat alapján) 
Alföldi Garabonciás Kft.

Alföldi Garabonciás Kft.

Az Alföldi Garabonciás Kft. minőségi kecskesajtokat és más tejtermékeket állít elő. Az alapanyagot a Kiskunsági Nemzeti Park ölelésében fekvő farmja és a környező gazdák biztosítják.

 
Bácska Sütő- és Édesipari Kft.

Bácska Sütő- és Édesipari Kft.

Bácska Sütő- és Édesipari Kft. Baja és Bácsalmás környékét látja el jó minőségű pékipari termékekkel. Emellett mintegy nyolcvan féle tartós édesipari terméke országosan is megvásárolható.

 
Proteus-Gold Kft.

Proteus-Gold Kft.

A Proteus-Gold Kft., közismert nevén Lipóti Pékség az utóbbi évek egyik látványosabb üzleti sikerét érte el a minőségi hagyományos hazai élelmiszerek következetes felvállalásával. Több mint száz mintaboltjában saját termékei mellett más, a minőségre adó hazai élelmiszergyártók termékei is megvásárolhatók.( 0/5 1 szavazat alapján) 
Mosoni Kenyér Sütőipari Zrt.

Mosoni Kenyér Sütőipari Zrt.

A "Mosoni Kenyér" Sütőipari Vállalat Mosonmagyaróvár és tágabb környékének egyik meghatározó sütőipari vállalkozása. Kenyérféléből 50, péksüteményekből és finompékáruból 40-40 fajta terméket készítenek.

 
Kanizsa Pékség Zrt.

Kanizsa Pékség Zrt.

A természetes és házias ízeket előtérbe helyező Nagykanizsai székhelyű, jelentős sütőipari vállalkozás. Termékeikben kerülik a hagyományos technológiáktól idegen mesterséges anyagok használatát.( 3/5 2 szavazat alapján) 
Kalács Sütőipari és Kereskedelmi Kft

Kalács Sütőipari és Kereskedelmi Kft

A szakma hagyományos értékekeit tiszteltben tartó 30 főt fogalkoztató péküzem, amelynek termékei Pomáz és környékén vásárolhatóak meg.

 
Piszkei Öko Kft.

Piszkei Öko Kft.

Országosan ismert, bio liszteket és abból készült pékárut gyártó szakmailag elkötelezett cég. Hazai alapanyagból készült termékei elsősorban a bioboltokban vásárolhatók meg.( 5/5 1 szavazat alapján) 
Fornetti Fagyasztott Pékáru-Termelő és Kereskedelmi Kft.

Fornetti Fagyasztott Pékáru-Termelő és Kereskedelmi Kft.

A Fornetti Kft. Magyar tulajdonú, elsődlegesen finom pékárut előállító pékség franchise hálózat, amely a több ezer hazai partnerén keresztül 5000 embernek ad munkát. A cég a környező országok mellett több nyugat-európai államban is sikerrel terjeszkedik.

 
Puskás és Társa Kft.

Puskás és Társa Kft.

Polgárdi és környékét friss pékáruval ellátó 30 fős pékipari kisüzem.( 5/5 1 szavazat alapján) 
Roll Zrt.

Roll Zrt.

Pr1mer termékeket gyártó budapesti közepes nagyságú pék- és húsüzem. Sokféle reform pékárut kínálnak, köztük olyan nemzetközi termékeket (pl. finn, orosz kenyér), amelyek másutt nem kaphatók.

 
Gordius-Invest Kft.

Gordius-Invest Kft.

A "Royal Pék" termékeket gyártó, közepes méretű budaörsi pékség, amely mintegy száz partnerét látja el jó minőségű pékáruval.

 
Royal Sütöde Kft.

Royal Sütöde Kft.

A Royal sütődék Siófok és környékén valamint a Dél-Alföldön kínálnak versenyképes pékipari árukat, amelyek gyártása korszerű, üzemi körülmények között történik.

 
Szabó Pékség

Szabó Pékség

Büfék, gyorsétkezdék igényeinek kiszolgálására specializálódott pékség, amely hagyományos gyártási eljárásokat és alapanyagokat alkalmaz. A puffancsok és hot-dog kiflik mellett a pékségek megszokott termékeik is megtalálhatóak náluk.

 
Panino Sütőipari Kft.

Panino Sütőipari Kft.

A hagyományos ízeket tiszteletben tartó kispesti pékség, amely kereskedelmi hálózatoknak, szendvicset készítő cégeknek értékesíti termékeit.

 
Univer cégcsoport

Univer cégcsoport

Az Univer az egyik legjelentősebb hazai élelmiszeripari vállalkozás, amely többek között a Piros Aranynak, Erős Pistának, Univer Majonéznek, Univer bébiételeknek köszönheti a hírnevét. A kecskeméti székhelyű cégcsoport sikerei a a város és környéke magas szintű kertészeti tradícióiban gyökereznek. Az Univer termékek jelentős része a hazai ízeket testesíti meg.( 5/5 1 szavazat alapján) 
Nyírség-Hasso Kft.

Nyírség-Hasso Kft.

Nyírségi cégcsoport, amely a teljes gabonaipari vertikumban jelen van a termeléstől a késztermék gyártásig. Az egész országba eljutó termékeik főleg Kelet-Magyarországi gabonából készülnek.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Megjelenítve #  
Vélemények