Gyik
Gyik

Hogyan tudok közzétenni adatokat az ezmagyar.hu oldalon?

  • Az oldalunkon való megjelenésről, a különböző hirdetési lehetőségekről a médiaajánlat alapján tájékozódhatnak. Megtekintése itt.
  • Olvasóink által ajánlott cégek és termékek alapadatait, amennyiben azok más forrásból visszaellenőrizhetőek nyolc hónapig ingyen szerepeltetjük a honlapunkon.
  • Kistermelőknek, kisiparosoknak, művészeknek és kisboltoknak extra kedvező - 3.900 Ft/év - díjazású támogatott megjelenést ajánlunk.

Kik jelenhetnek meg az ezmagyar.hu on-line katalógusában?

  • Oldalunkon mezőgazdasági, ipari és némely esetben szolgáltató cégek, kisiparosok és alkotó művészek, valamint értékesítést végzők (kereskedők, piacok, vásárok, helyi termékre épülő vendéglátóhelyek) jelenhetnek meg.
  • A termelő cégek esetében a fő kritérium, hogy Magyarországon végezze a termelő tevékenységet.
  • Élelmiszerek esetében elvárás, hogy a felhasznált alapanyag - amennyiben az Magyarországon is megtermelhető – hazai legyen. Szolgáltatók esetében feltétel a tulajdonos hazai jogi vagy természetes személy legyen.
  • A hazai piac 20 %-nál nagyobb szeletet birtokló, vagy egykor népszerű hazai márkákat külföldön gyártató multinacionális cégek és termékeik csak tájékoztató jelleggel kerülhetnek be a katalógusba.

Milyen forrásból származnak az on-line katalógus információi?

Az On-Line katalógus adatai döntően magától a gyártótól/termelőtől/ szolgáltatótól származnak. Fizetett megjelenés esetén az általunk kibocsájtott részletes kérdőívre beküldött információkat dolgozzuk fel. Más esetekben - pl. olvasói ajánlás esetén - a terméken található adatokat, illetve a cég weblapján található információkat jelenítjük meg. Az on-line katalógusben esetben megadjuk az általunk felhasznált forrását.

Mi biztosítja az on-line katalógusban közzétett információk hitelességét?

Oldalunk az on-line katalógus fizetett megjelenései esetében is fenntartja a jogot, hogy a valóságnak nem megfelelő állításokat kiszűrje. Az adatokat olyan kérdőívvel kérjük be, amely segít abban, hogy minél több tényszerű információhoz jussunk.

Olvasóinknak lehetősége van véleményezni az adott céget és terméket. Úgy gondoljuk, hogy a negatív olvasó visszajelzéseket miatt senkinek sem éri meg valótlan információkat közzé tenni.

A bannerekben megjelenő hirdetések és a PR cikkek (ezeket a cikk alján megjelenő (X) jelzés jelöli) teljes egészében a hirdető elképzelései alapján valósulnak meg.

 

 

 

 

 

Vélemények