Gyártó > Élelmiszeripar > Pékáru és tészta gyártás > Pék termék > Ceres Zrt.

Ceres Zrt.

Ceres Zrt.
Munkaerő részben magyar
Partnerek hazai
Tulajdonos hazai

A komoly hagyományokkal rendelkező győri Ceres Zrt. elsősorban hosszan eltartható, adalakényag mentes kenyereiről, sütőipari termékeiről ismert. Elsőként fejlesztettek ki Toaszt-kenyereket, amely termékük töretlenül népszerű a hazai vásárlók körében.


  • Bemutatás
  • Vásárlás
  • Termékek
  • Adatlap
Ceres Zrt telephely

A győri székhelyű sütőipari vállalatot az 50-es évek elején alapították. Korábbi cégnév, a Győri Sütő helyett 2002-ben került bevezetésre a Ceres Sütő, mint márkanév. Magyarországon a Ceres az elsők között fejlesztette ki és vezetette be a piacra a Toast-kenyereket, amely termékcsaládról elmondható, hogy abszolút sikeres lett. A Toast család termékeinél kezdődött az a fejlesztés, amelynek köszönhetően a kenyér – a hosszabb minőség megőrzési idő ellenére – sem tartalmaz hozzáadott tartósítószert. A Ripsz-Ropsz családba tartozó elősütött termékük olyan újdonság, amelyet ma Magyarországon rajtuk kívül senki nem gyárt.

"Termékeink kiváló minőségének egyik titka, hogy kizárólag kifogástalan minőségű, követhető forrásokból származó alapanyagokat használunk fel készítésükhöz – ez minőségpolitikánk egyik fontos alapköve. Különösen igaz ez Bio termékeinkre, melyekről a Biokontroll Hungária tanúsítja, hogy maradéktalanul megfelelnek a legszigorúbb minőségbiztosítási előírásoknak is – a bio temékekhez ugyanis kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásokban készült alapanyagokat használunk. "


MÁRKÁK

Toast kenyér
Leon vajas briós
Édes Reggel selyemkalács
Vélemények